Wat krijg je als je vastgoedexperts van diverse corporaties samenbrengt met vastgoedexperts van het consortium Nieuw Utrechts Peil? Dan krijg je een rondetafelsessie met héle interessante stellingen, vragen en discussies!

Dinsdag 6 november organiseerde Mitros samen met Nieuw Utrechts Peil een expertsessie met het thema “hoe verduurzaam je de bestaande woningvoorraad?”

Hier presenteerden wij, samen met Jop van Buchem van Mitros, de uiteindelijke eerlijke resultaten van ons Nul Op de Meter project Flat met toekomst. Met vragen als “waarom zullen we kiezen voor NOM, hoe overtuigen we bewoners en hoe financieren we dit?” hadden we genoeg input om de dialoog aan te gaan en elkaar uit te dagen. Het werd deze middag ook duidelijk waar sommige knelpunten zitten die het verduurzamingsproces vertragen en dat we zeker nog een hoop van elkaar kunnen leren. Hoe je dat doet? Keep it simple: ga gewoon samen in gesprek!

Met enorme dank aan: Mitros, Portaal, QuaWonen, Stek, Woonvisie, Woonstad en Stadgenoot

Rondetafelsessie woningcorporaties door NieuwUtrechtsPeil en Mitros 6-11-2018