Het doel van de Green Solution Awards is om wereldwijd kennis te delen van oplossingen voor duurzame gebouwen, steden en infrastructuur die bijdragen aan de strijd tegen de klimaatverandering. De Nul-op-de-Meter renovatie van de Flat met Toekomst is een duurzame oplossing die hieraan bijdraagt. Daarom kwam vanuit de Energiesprong Internationaal het verzoek om dit project aan te melden voor de Green Solutions awards 2019.

Nul-op-de-meter renovatie portiekwoningen Flat met Toekomst

We hebben portiekwoningen voor Mitros gerenoveerd en verduurzaamd naar nul-op-de-meter. Dit is gedaan met het Keep it Simple concept van Nieuw Utrechts Peil. Het consortium heeft in de voorfase de engineering en planvorming ontwikkeld.

Stem hier op Flat met Toekomst ->

Bekendmaking winnaars

Op 4 november worden de winnaars per categorie tijdens de internationale bijeenkomst in Batimat, Parijs, Frankrijk bekend gemaakt.

Lees meer over de Green Solutions Awards op:

https://www.construction21.org/case-studies/h/flatmettoekomst-utrecht.html